Program livrari: Pentru comenzile sub 30 lei, taxa de transport este de 5 lei. Oferta este valabila de luni pana vineri intre orele 08:00 – 16:00

Pentru comenzi telefonice: Informatii la: catering_dac@yahoo.ro sau office@catering-dac.ro

Servicii

"http://www.afacerist.ro/f:cateringsocialdac"

MENIUL ZILEI

Meniu complet
(ciorbă/supă + Felul II (preparat de bază) + opţional salată și pâine )
Tacâmurile de unică folosinţa sunt din partea casei.
Toate produsele sunt ambalate si sigilate in caserole de unica folosinta.
Fiecare pachet este transportat in pungi individuale.
 Gătim exclusiv la comandă. Vă rugam să plasaţi comenzile cu o zi înainte sau cel târziu până la ora 10:00.
Program livrari
Pentru comenzi : Luni -Vineri 08:00 - 11:00

Livrari la domiciliu: Luni - Vineri 08:00 - 15-00.
Pentru comenzile de peste 30 lei, transportul în orasul Iasi este gratuit.
Pentru comenzile sub 30 lei, taxa de transport este de 5 lei.
Timp mediu  de livrare:  la orele anuntate din timp de catre client ( pentru comenzile plasate cu 24 ore inainte).
Pentru grupuri, se comanda cu 24 ore inainte.
In cazul anumitor comenzi, se cere plata in avans sau integrala.
Termen de garantie
 - Preparatele culinare ce nu sunt consuma imediat dupa livrare, recomandam a se pastra la o temperatura de 4-8 grade Celsius, maxim 5 ore.
 
Comenzile pot fi livrate si pe baza de contract pentru:
 - meniul zilei
 - platouri aperitive, festive, desert
 - meniu pentru copii (gradinite, scoli,after-school)
 - meniu pentru evenimente (zile de nastere, petreceri,cocktailuri, receptii, seminarii, lansări, conferinte)
 - petreceri private
 - organizari Parastase (Coliva, Pachet Parastas, Cozonac, Colaci, Meniu catering)
 - mancaruri traditionale
 - specialitati internationale
Transport gratuit in orasul Iasi.

Alergeni

Directiva 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI  din 20 martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in  urmatoarele grupe:
1.Cereale care conțin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate, exceptând:
•    (a)    siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextroza (1);
•    (b)    maltodextrinele obținute din grâu (1);
•    (c)    siropurile de glucoză obținute din orz;
•    (d)    cerealele folosite la producerea de distilate sau alcool etilic de origine
•    (e)    agricolă pentru băuturi spirtoase și alte băuturi alcoolice.
2. Crustacee și produse derivate.
3. Ouă și produse derivate.
4. Pește și produse derivate, exceptând:
•    (a)    gelatina de pește folosită ca suport pentru preparatele de vitamine sau
•    (b)    carotenoide;
•    (c)    gelatina de pește sau ihtiocolul folosit la limpezirea berii sau a vinului.
5. Arahide și produse derivate.
6. Soia și produse derivate, exceptând:
•    (a) uleiul și grăsimile de soia, complet rafinate (1);
•    (b) amestecul natural de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D-alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obținuți din soia;
•    (c) fitosteroli și esteri de fitosterol derivați din uleiuri vegetale extrase din soia;
•    (d) esterul de stanol vegetal produs din sterolii obținuți din uleiuri vegetale extrase din soia.
7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), exceptând:
•    (a) zerul folosit la producerea de distilate sau alcool etilic de origine agricolă pentru băuturi spirtoase și alte băuturi alcoolice;
•    (b) lactitolul.
8. Fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), și produse derivate, exceptând:
(a) nucile folosite la producerea de distilate sau alcool etilic de origine agricolă pentru băuturi spirtoase și alte băuturi alcoolice.
9. Țelină și produse derivate.
10. Muștar și produse derivate.
11. Semințe de susan și produse derivate.
12. Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate în SO2.
13. Lupin și produse derivate.
14. Moluște și produse derivate.